Terug

Volg Shownieuws

'René Le Blanc gevraagd voor de Toppers'

'René Le Blanc gevraagd voor de Toppers'

Nieuws

15 dec 2020, 17:37

René Le Blanc is door Jeroen van der Boom gebeld met de vraag van zijn dromen. Wil hij komen optreden met de Toppers? Jammer genoeg voor René is het echter een grote grap...

In Missie 538 Team Coen en Sander moet Jeroen als zijnde Gerard Joling een 'prank' uithalen. Jeroen moet bellen naar René Le Blanc om hem te vragen of hij bij de Toppers wil. En de 'If I Tell You'-zanger lijkt er in eerste instantie volledig in te trappen.

"Hoe is het ouwe trekveer, gaat 'ie lekker?" zegt Jeroen als Gerard. "Ik heb een klein vraagje aan je. Hoe was het, de afgelopen periode?" René bloedserieus: "Hectisch, een rollercoaster, gekkenhuis, maar positief allemaal."

"Wij zijn met wat dingetjes bezig", komt 'Gerard ter zake'. "Ik kom net van Froger vandaan. We hebben sinds de lockdown wat problemen gehad met Toppers in Concert, we moeten hier en daar wat verplaatsen. Mijn vraag is: hoe is je repertoire in het Nederlands eigenlijk?" René ziet kansen en zegt: "Goed hé, als ik met de Toppers mee ga doen, ga ik ook flink aan de bak natuurlijk. Maar Nederlands repertoire moet zeker gaan lukken."

Vlak daarna voelt René toch dat er iets niet klopt en heeft hij door dat het om een grap van Jeroen gaat. Jeroen voelt zich schuldig en zegt: "Ik hoop niet dat je me er aan gaat houden, want ik moet eerst overleggen met de baas."

In een week waarin iedereen bij Radio 538 geld inzamelt voor de Voedselbank, levert de grap in ieder geval een hoop op. Jeroen en René beloven namelijk allebei een hele lading voedselpakketten te kopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.