Terug

Volg Shownieuws

Hailey Bieber deelt liefde na openbaring Justin

Hailey Bieber deelt liefde na openbaring Justin

Nieuws

12 juni 2022, 16:20

Hailey Bieber heeft in het openbaar haar liefde gedeeld voor haar man Justin. Dat deed ze naar aanleiding van het nieuws dat bij de zanger het syndroom van Ramsay-Hunt is vastgesteld. "I love u baby", schreef het 25-jarige model op Instagram terwijl ze de video waarin Justin vertelt dat hij ziek is opnieuw deelde.

Bieber kampt met een aandoening waardoor zijn gezicht gedeeltelijk verlamd is. "Zoals je kunt zien kan ik niet knipperen met dit oog. Ook kan deze kant van mijn gezicht niet lachen, deze neusvleugel kan niet bewegen", legde hij in een video aan zijn fans uit.

Volgens de 28-jarige zanger is het "behoorlijk serieus" en kan hij daardoor voorlopig niet optreden. Hoe lang hij rust moet nemen, is niet te zeggen. Bieber komt in januari naar Nederland voor meerdere concerten in de Ziggo Dome. Bieber is ervan overtuigd dat hij op termijn volledig herstelt. "We weten niet hoe lang het gaat duren, maar het komt goed", zo zei hij.

Voor de Biebers is het al de tweede keer in korte tijd dat ze getroffen worden door gezondheidsproblemen. Hailey kreeg in maart een tia en onderging daarna een operatie aan haar hart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.