Terug

Volg Shownieuws

Hailey Bieber reageert op mishandeling geruchten: 'Het is het compleet tegenovergestelde'

Hailey Bieber reageert op mishandeling geruchten: 'Het is het compleet tegenovergestelde'

Nieuws

19 sep 2021, 19:04

Hailey Bieber ontkent dat haar echtgenoot Justin Bieber haar zou mishandelen. De 27-jarige Canadees zorgt juist ontzettend goed voor zijn vrouw, vertelde het 24-jarige fotomodel onlangs in de podcast van zangeres Demi Lovato.

"Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem en over ons samen. Zo is er een groot dik gerucht dat neerkomt op "Justin is niet aardig tegen haar en hij mishandelt haar". Verder van de waarheid kan het niet zijn. Sterker nog, het is het compleet tegenovergestelde", vertelt Hailey in de podcast 4D with Demi Lovato. Justin zou juist ontzettend lief voor haar zijn, zegt ze. "Ik heb het geluk dat ik met iemand samen ben die extreem respectvol naar mij toe is en die mij me elke dag weer speciaal laat voelen. Iedereen om ons heen die ons persoonlijk kent, zou hetzelfde zeggen."

Verhalen over dat Justin niet altijd even vriendelijk voor zijn vrouw is doen al een tijdje de ronde en kwamen in de wereld door video's waarin de Baby-zanger Hailey af lijkt te katten. De twee zijn samen sinds 2014 en trouwden in 2018.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.