Terug

Volg Shownieuws

Hallucinerende Sarah van Soelen: 'Ik zag een klein duiveltje'

Nieuws

10 mrt 2022, 17:36

In de podcast van Najib Amali 'Wat kan er nou gebeuren' deed Sarah van Soelen een boekje open over haar drank- en drugsverslaving waar zij nu al twee jaar van hersteld is. De verslaving was op een gegeven moment zo groot dat zij begon te hallucineren...

"Ik merkte gewoon mijn lichaam kan niet meer, ik ben kapot", vertelt de Rotterdamse openhartig in de podcast. Dit resulteerde in voor haar bizarre ervaringen.

Klein duiveltje

Sarah vertelt dat zij in tijden van haar drugsgebruik, vaak hallucineerde. "Ik gebruikte veel, ik feestte veel, ik had zelfs zware hallucinaties." Zij vertelt dat zij dan in bed lag en dan via de spiegel in de hoek van haar kamer allemaal mensen zag die naar haar keken. Wat haar altijd is bijgebleven is dat zij een "heel klein duiveltje" zag die elke keer happend naar haar toe bewoog. Volgens Sarah symboliseerde het duiveltje haar verslaving.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.