Terug

Volg Shownieuws

Hanna Verboom voert positieve gesprekken op Blue Monday

Hanna Verboom voert positieve gesprekken op Blue Monday

Nieuws

15 jan 2021, 13:05

Actrice en ondernemer Hanna Verboom organiseert maandagmiddag, op Blue Monday, een webinar met inspirerende personen. De sessie, die om 16.00 uur van start gaat, is georganiseerd door de Stichting Get It Done die zich hard maakt voor positieve projecten.

Aan de bijeenkomst doen onder meer presentator Eric Corton, jongerenvertegenwoordiger Talitha Muusse en Carry Steffi de Pous van Because We Carry mee. De rode draad is de vraag hoe mensen elkaar kunnen helpen in deze lange, slepende lockdown die veel Nederlanders zwaar valt.

Kaartjes voor de webinar, die als titel De kracht van geven heeft gekregen, zijn gratis te krijgen via de website van Get it Done.

De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht in 2005 een theorie dat de derde maandag van januari de meest deprimerende dag van het jaar zou zijn. Het is vroeg donker, mensen balen van hun verbroken goede voornemens en de volgende vakantie lijkt nog heel ver weg te zijn, suggereerde Arnall. Er is geen hard wetenschappelijk bewijs voor zijn these, maar de commercie heeft de dag de laatste jaren enthousiast omarmd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.