Terug

Volg Shownieuws

Hans Kazàn houdt zich sterk ondanks ongeneeslijk zieke dochter

Hans Kazàn houdt zich sterk ondanks ongeneeslijk zieke dochter

Nieuws

13 sep 2020, 19:55

Hans Kazàn houdt zich sterk ondanks dat zijn dochter Lara sinds kort lijdt aan de zeldzame aandoening Hypokalemic Periodic Paralysis. Dat laat hij weten in gesprek met Shownieuws.

Zo vertelt Hans: "Ze was verlamd, haar benen kon ze niet meer bewegen, haar armen niet mer, haar ogen niet opendoen. dokters gebeld in Engeland, in Europa, in Amerika, en uiteindelijk kwamen ze tot de ontdekking 'tijdelijke verlammingen'. In de praktijk komt het erop nu neer dat ze vier keer per dag een aanval heeft. En een aanval duurt ongeveer een half uur, dat verschilt, en dan is ze volledig verlamd..."

Lara is ontzettend sportief en heeft over de hele wereld gereisd. De plotselinge ziekte slaat dan ook in als een bom: "Die gezonde, sportieve, coole, jonge vrouw, nu moeder van twee kindjes, van de ene dag op de ander, valt ze om. Bam! En is ze verlamd...", aldus vader Hans. Het hele gesprek met Hans is in de video hierboven terug te zien.

Eerder deelde de bekende goochelaar op zijn Facebook-pagina een bericht dat hij ontzettend trots is op zijn dochter. "Gisteren zei Lara: 'Eigenlijk heb ik best geluk gehad. Tussen de aanvallen door kan ik gewoon lopen, dingen doen en mijn kinderen vasthouden. Stel je voor Papa, dat ik de héle dag door verlamd op bed zou liggen.' Mijn hart huilt maar tegelijk ben ik trots op mijn sterke positieve dochter die de kracht bewijst van de uitspraak: Kijk naar de dingen die je wél hebt en niet naar de dingen die je mist.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.