Terug

Volg Shownieuws

Hans Kazàn ziet licht aan einde van de tunnel

Nieuws

17 mrt 2022, 21:31

Hans Kazàn is blij dat er eindelijk een diagnose is gesteld. De illusionist kreeg woensdag te horen wat hem mankeert, nadat hij al even geleden 'creperend van de pijn' in het ziekenhuis werd opgenomen. Hij ziet licht aan het einde van de tunnel...

Dit vertelt Hans aan Privé. De 68-jarige illusionist werd ruim een week geleden opgenomen in een Spaans ziekenhuis. Hij weet inmiddels dat hij zijn eten niet kon binnenhouden door overtollig maagzuur en dat er dus niets ernstigs aan de hand is. Hans heeft veel gewicht verloren en is op dit moment nog te zwak om het ziekenhuis te verlaten.

Na het eten van zijn eerste bekertje fruit, zegt hij tegen de krant: "Laten we hopen dat dit de goede diagnose is. Het heeft lang geduurd, drie weken geen voedsel. Dat is toch ongelofelijk?"

"Maar ik ben er nog én… voorzichtig optimistisch", aldus Hans. "Laten we hopen dat het goed blijft gaan en dat ik snel naar huis kan. Weer lekker slapen in mijn eigen bed, want vannacht heb ik slecht geslapen. Dat kan ook van de spanning zijn hoor. Want toen ik de diagnose kreeg te horen ging mijn hart natuurlijk van opwinding en vreugde wel iets sneller kloppen."

'Opgelucht en blij'

Eerder liet de vrouw van Hans al aan het ANP weten erg gelukkig te zijn na de diagnose. "We zijn heel erg blij en opgelucht. Eindelijk hebben we iets waar aan we ons kunnen vastklampen." De illusionist krijgt nu medicatie toegediend waardoor hij zijn eten moet gaan binnenhouden en kan aansterken.

Wanneer Hans het ziekenhuis in Marbella mag verlaten, is afhankelijk van hoe snel hij herstelt. "Dat moeten we echt even afwachten. Maar ik verwacht dat hij snel kan aansterken als hij weer wat eten binnenkrijgt."

Shownieuws sprak woensdagavond met hun zoon Steven Kazàn over het goede nieuws. Zijn reactie is in de video bovenaan de pagina te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.