Terug

Volg Shownieuws

Hans Klok brengt DEZE magische show naar huiskamer

Nieuws

22 dec 2021, 08:12

Hans Klok & Friends nemen woensdag een lockdown streaming show op vanuit het Harbour Club Theater te Amsterdam om toch verbinding te maken met mensen in deze donkere periode.

Tijdens de Winter Show @ Home treden naast Hans Klok ook zangers Quincy en Mike Peterson op. Ook zal een deel van de beroemde cast VEGAS te zien zijn waarin naast Hans Klook ook o.a. Sharon Doornson te zien is.

'Uiteraard zaten we met de gehele cast en crew, en natuurlijk de rest van heel Nederland, met de handen in ons haar na de laatste persconferentie. Wij zouden met een nieuwe familiewintershow in première gaan en bijna dagelijks VEGAS voor een uitverkochte Harbour Club Theater spelen. Toch willen we doen wat wij het liefste doen... Daarom ben ik hartstikke blij dat het via deze weg kan', laat de blije Hans Klok weten.

De show zal als special vanaf kerstavond gratis 2 weken lang te streamen zijn.

The Roast

Dinsdagavond was het zo ver: The Roast of Hans Klok. Niet iedereen is te spreken over het programma, zo zijn de reacties online veelal negatief. "Jeeeeez wat is dit slecht zeg. Bedroevend niveau van alle roasters..." schrijft iemand.

De Illusionist was na Gordon, Giel Beelen, Johnny de Mol en Ali B aan de beurt om geroast te worden. Onder andere Stefano Keizers, Karin Bloemen en Henk Westbroek hebben hun best gedaan om Hans met de grond aan gelijk te maken. Toch kan niet iedereen de humor van de roasters waarderen. Zo luiden de reacties op Twitter:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.