Terug

Volg Shownieuws

Hans Klok neemt Bridget onder vuur in boek

Hans Klok neemt Bridget onder vuur in boek

Nieuws

9 apr 2020, 19:03

Hans Klok heeft Bridget Maasland een waarschuwing gegeven. De illusionist werkt aan een alles onthullend boek en de presentatrice wordt hierin niet gespaard...

Dit vertelt Hans in de nieuwe Weekend. Nu hij tijdelijk geen optredens kan geven door de coronacrisis, werkt hij hard aan een boek. Werktitel: Behind The Illusions. "Ik wil het wel meer over mijn eigen avonturen gaan hebben, maar er zullen ook bekende namen in voorkomen. Denk aan Pamela Anderson, er is genoeg over haar te vertellen. Er zijn genoeg dingen gebeurd waar men zijn mond over heeft gehouden en die ik weet."

En Pamela Anderson is niet de enige celebrity die moet vrezen voor de inhoud van zijn boek. Wie nog meer dan? "Natuurlijk mijn grote vriendin Bridget Maasland, haha! Maar zij krijgt maar een klein stukje hoor, niet te veel eer."

Nathalie

Hans vertelde eerder in Weekend over zijn ernstig zieke assistente Nathalie, die momenteel vecht tegen kanker. Nathalie is getrouwd met de Pepijn, de ex-man van Bridget. De presentatrice zou volgens hem nooit enige belangstelling hebben getoond in de ernstig zieke stiefmoeder van haar 11-jarige zoon Mees. "Bridget was behoorlijk pissig om dat interview," zegt Hans daar nu over. "Ze had een berichtje naar haar ex gestuurd met: 'Jullie zitten achter deze onzin!' Pepijn heeft geantwoord met: Nou, er is geen woord van gelogen.'"

Ze heeft volgens Hans inmiddels ook niet ineens een flesje wijn gebracht naar Nathalie. "Ze heeft wel aangeboden om iets meer op de kinderen te passen, indien nodig. Dus of ze is wakker geworden, of ze is zieltjes aan het winnen."

Het is een extra heftige tijd voor Nathalie. "In verband met corona vindt Nathalie het moeilijk om naar het ziekenhuis te gaan, ze is natuurlijk erg vatbaar. Gelukkig kan ze nog onder behandeling blijven, ze is superpositief."

Bridget en Pepijn

De relatie van haar ex-man Pepijn en Nathalie is volgens Hans altijd een pijnlijk iets geweest voor Bridget, zo vertelde hij eerder. En dat ondanks dat zij elkaar pas ontmoet zouden hebben, nadat Bridget en Pepijn uit elkaar waren. Hans vindt dat, in deze situatie, zoiets aan de kant moet kunnen worden gezet. "Maar als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar," zei hij daarover.

Over de vermeende 'huwelijksnacht' van André en Bridget, tijdens het huwelijk van Patty Brard, wil Hans niet veel kwijt. Naast dat hij er weinig van kan herinneren, vindt hij het een koekje van eigen deeg. "Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg."

Viva Las Vegas?

Hans kan de komende tijd niet meer optreden in het Excalibur Hotel in Las Vegas. Onlangs nam hij dus een voorlopig afscheid op dat mooie podium in Amerika. "Dank je wel Las Vegas, we houden van je! (...) Over zes weken zijn we terug. Stay safe!" aldus Hans tijdens het slotapplaus van zijn voorlopig laatste show.

De illusionist heeft voor zes weken al zijn geplande shows moeten cancelen in Las Vegas vanwege het woekerende virus. Alle casino's op de strip zijn dicht en daarmee komt dus ook de show van Hans, The World's Fastest Magician, tijdelijk te vervallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.