Terug

Volg Shownieuws

Hans Klok haalt keihard uit naar Bridget Maasland

Hans Klok haalt keihard uit naar Bridget Maasland

Nieuws

12 feb 2020, 19:02

Hans Klok heeft keihard uitgehaald naar Bridget Maasland. Volgens de illusionist krijgt ze nu een koekje van eigen deeg...

In de nieuwe editie van het weekblad Weekend vertelt Hans Klok over zijn ernstig zieke assistente Nathalie, die momenteel vecht tegen kanker. Nathalie, getrouwd met de ex-man van Bridget Maasland, is keihard aan het strijden voor haar leven zodat ze haar zesjarige dochter Kate en 11-jarige stiefzoon Mees, de zoon van haar man Pepijn en Bridget Maasland, kan zien opgroeien. Hans wil niet veel kwijt over Bridget omdat de illusionist wil voorkomen dat hij zijn band met de presentatrice nog slechter maakt. Wel verwijt hij Bridget dat zij nooit enige belangstelling heeft getoond naar de vrouw die een belangrijke rol speelt in het leven van haar zoon. "Bridget heeft alleen nooit enig medeleven met Nathalie getoond, en dat vind ik niet kunnen", aldus de illusionist.

De relatie van haar ex-man Pepijn en Nathalie is volgens Hans altijd een pijnlijk iets geweest voor Bridget. Ondanks dat zij elkaar pas ontmoet zouden hebben nadat Bridget en Pepijn uit elkaar waren. Hans vindt dat, in deze situatie, zoiets aan de kant moet kunnen worden gezet. "maar als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: en nu is het klaar."

Over de vermeende 'huwelijksnacht' van André en Bridget, tijdens het huwelijk van Patty Brard, wil Hans niet veel kwijt. Naast dat hij er weinig van kan herinneren, vindt hij het een koekje van eigen deeg. "Nu krijgt Bridget over zich heen wat zij zelf altijd bij iedereen doet door haar beroep als gossipjournalist. Een koekje van eigen deeg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.