Terug

Volg Shownieuws

Hans Klok wil niet meer emigreren

Nieuws

29 juli 2022, 08:58

Hans Klok, die in de zomer van 2019 naar Las Vegas verhuisde om daar shows te gaan geven, denkt er niet meer aan om te emigreren nu hij weer in Nederland is.

"In Las Vegas ben je niets, hier kreeg ik bij terugkeer een hartverwarmende ontvangst", vertelt de 53-jarige illusionist aan het AD.

Klok had een contract van tien jaar gekregen, maar door het coronavirus ging het avontuur niet door. "Ik was op 13 maart 2020 te gast in de talkshow van Ellen Degeneres", vertelt hij de krant. "Twee dagen later sloten alle theaters in Las Vegas hun deuren. Zelfs het immense Cirque du Soleil ging failliet. Ik heb nog een jaar in Las Vegas gewoond zonder te kunnen optreden."

Eenmaal terug in Nederland werd hij met open armen ontvangen, vertelt hij. "Ik werd uitgenodigd voor het tv-programma Zomergasten, kreeg een show in Harbour Club Amsterdam (zie de video bovenaan de pagina) en nu dan dit circusavontuur." Want sinds april trekt Klok door het land met het gezelschap Hans Klok & Friends (zie de video hieronder).

Zijn "grote wens" is uiteindelijk het hebben van een eigen nationaal circus, vertelt Klok aan de krant. "Het is jammer dat de rondreizende circussen bijna allemaal zijn verdwenen. In Nederland bestaan twee fantastische opleidingen op dit gebied, maar nu verdwijnt al het talent naar het buitenland. Dat is echt zonde."

Gloednieuwe tournee Hans Klok & Friends
2:45
Gloednieuwe tournee Hans Klok & Friends

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.