Terug

Volg Shownieuws

Hans Teeuwen cancelt show om DEZE reden

Hans Teeuwen cancelt show om DEZE reden

Nieuws

20 apr 2022, 17:11

Cabaretier Hans Teeuwen is zijn stem kwijt. Daarom is donderdag zijn show Nou Lekker Dan! in het World Forum Theater in Den Haag afgelast. Voorlopig gaat het om één voorstelling die wordt gecanceld, laat kaartensite Eventim weten.

De andere voorstellingen in Den Haag, later deze week, gaan vooralsnog wel door. Nou Lekker Dan! is de eerste nieuwe show van de populaire komiek sinds 2016. Hij stelde zijn tournee meerdere malen uit, eerst vanwege de coronalockdowns en daarna omdat hij weigerde te spelen als bezoekers zonder coronapas het theater niet in mochten.

Recensenten waren niet lyrisch over de nieuwe show. Teeuwen is de derde cabaretier in korte tijd die worstelt met stemproblemen. Eerder deze maand moesten Dolf Jansen en Pieter Derks het op de radio en in het theater laten afweten omdat zij een paar dagen niet konden praten.

Onlangs was er nog kritiek op de show van Hans Teeuwen. Je ziet dit in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.