Terug

Volg Shownieuws

Hans Teeuwen moet noodgedwongen shows cancelen

Hans Teeuwen moet noodgedwongen shows cancelen

Nieuws

21 apr 2022, 19:58

Cabaretier Hans Teeuwen heeft meer shows afgezegd omdat hij zijn stem kwijt is. De voorstellingen van zijn programma Nou Lekker Dan! gaan tot zaterdag niet door. Dat laat kaartensite Eventim weten. Het gaat om voorstellingen in het World Forum Theater in Den Haag.

De shows worden op een later moment ingehaald. Fans reageren online wat sikkeneurig over het weer verplaatsen van de voorstelling.

Nou Lekker Dan! is de eerste nieuwe show van de populaire komiek sinds 2016. Teeuwen stelde zijn tournee in 2020 en 2021 meerdere malen uit, eerst vanwege de coronalockdowns en daarna omdat hij weigerde te spelen als bezoekers zonder coronapas het theater niet in mochten.

Recensenten waren niet lyrisch over de nieuwe show. Teeuwen is de derde cabaretier in korte tijd die worstelt met stemproblemen. Eerder deze maand moesten Dolf Jansen en Pieter Derks het op de radio en in het theater laten afweten omdat zij een paar dagen niet konden praten.

Grote schrik

Jon van Eerd heeft ook naar de theatervoorstelling van Hans gekeken, maar wel met grote schrik. Een bepaald moment in het programma van de controversiële cabaretier stond hem absoluut niet aan... Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.