Terug

Volg Shownieuws

Hans van Hemert zwaargewond na val van zes meter hoogte

Hans van Hemert zwaargewond na val van zes meter hoogte

Nieuws

5 juli 2017, 19:04

Muziekproducent en componist Hans van Hemert is zwaargewond geraakt door een val van een ladder in Montpellier, Frankrijk. Op een brancard is hij via een helikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Hans vertelt aan Shownieuws: "Ik ben gisteren van de trap gelazerd, van zes meter hoog met een motorzaag. Ik ben rechtstreeks op mijn rug gevallen. Nu is mijn rug gebroken. Ik sterf van de pijn."

Hans vertelt zelf vanuit het ziekenhuisbed in Frankrijk dat hij in een vreselijk ziekenhuis lag, waar hij slecht werd geholpen en in vijftien uur tijd maar één glaasje water had gekregen. Van Hemert omschrijft dat ziekenhuis als eentje uit een derde-wereld land. Gelukkig zijn zijn vrouw Willy en dochter Hannah in een hotel in de buurt om hem bij te staan.

Inmiddels ligt Van Hemert op een andere afdeling waar hij wel wat beter wordt verzorgd en krijgt hij daar gelukkig genoeg eten en drinken. Ze hebben geconstateerd dat er een breuk zit in één wervel en ze gaan dit behandelen door middel van een corset. Dat krijgt hij morgen en volgens zijn dochter mag hij dan over een paar dagen alweer het ziekenhuis verlaten.

Ook al stikt Hans momenteel van de pijn en kan hij zich niet goed bewegen, hij vertelde ons woensdagavond dat hij enorm veel geluk heeft dat de motorzaag hem niet heeft geraakt bij zijn val.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.