Terug

Volg Shownieuws

'Harrie liegt over terugkeer in Ex On The Beach'

'Harrie liegt over terugkeer in Ex On The Beach'

Nieuws

17 mei 2021, 17:25

Harrie Snijders zegt zondag terug te keren in Ex On The Beach: Double Dutch. Na de vele geruchten vorige week, 'bevestigt' hij zijn comeback nu op Instagram Stories. Maar komt hij wel echt?

"Zoals veel van jullie waarschijnlijk al hadden verwacht, zit ik vanavond in Ex On The Beach", zegt Harrie vlak na de uitzending. "Maar ik moet jullie helaas teleurstellen, want ik zit er deze aflevering niet in."

Het lijkt er echter op dat dit helemaal niet zo is. Kandidaten van realityprogramma's als Ex On The Beach mogen doorgaans helemaal niet zeggen dat ze meedoen. Als Harrie terug zou keren, zou hij dus waarschijnlijk zwaar in overtreding zijn als hij dit online 'bevestigt'. Ook zijn er nog maar drie reguliere afleveringen van het seizoen over. Zou een levende Ex On The Beach-legende als Harrie echt maar voor zo'n korte periode worden ingevlogen?

Daarnaast meldt het doorgaans goedingelichte LoveReality.nl dat het gaat om een andere kandidaat: Hakan Akbulut. Hieronder zie je een foto van hem op social media. Hij lijkt inderdaad op de gestalte in de rook...

(Bron: Facebook)

Of toch?

Toch blijft er ook voldoende bewijs voor wél een terugkeer. Eerder konden we al melden dat Harrie vrijwel iedere kandidaat van het toen nog uit te zenden seizoen volgde op Instagram. Gek genoeg is dat inmiddels niet meer zo. Volgens verschillende websites heeft hij een aantal van hen weer ontvolgd. Wist hij zijn sporen uit? Op vragen van Shownieuws over zijn mogelijke terugkeer, hebben wij geen reactie mogen ontvangen.

Shownieuws ondervroeg de nieuwe cast onlangs nog over hun kennis van hun voorgangers en dat zat wel goed, zoals je kan zien in de video hieronder.

Nieuwe cast Ex On The Beach
2:25
Nieuwe cast Ex On The Beach

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.