Terug

Volg Shownieuws

EOTB-Harrie Snijders krijgt eigen realitysoap mét familie

Nieuws

12 aug 2019, 13:29

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is inmiddels ten einde gekomen, maar van Harrie Snijders zijn we nog niet af! De Brabantse meesterverleider krijgt zijn eigen realityprogramma op TV-zender Spike. In 'Harrie: van het kamp naar de ring' volgen we de realityster én zijn familie terwijl hij zich klaarmaakt voor zijn bokswedstrijd.

In het programma introduceert Harrie Snijders de kijker aan de familieleden met wie hij zeer hecht samenwoont op het woonwagenkamp. Daarbij passeren onder andere zijn ouders, oma, tante en ook hondje Pablo de revue.

De 23-jarige zelf kijkt enorm uit naar zijn nieuwe avontuur: "Nederland leert dan ook een andere kant van mij kennen. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp,” aldus Harrie.

De realityserie 'Harrie: van het kamp naar de ring' is vanaf maandag 23 september wekelijks om 21.30 uur te zien op Spike. Boxing Influencers met Harrie zal op 26 oktober gaan plaatsvinden in Topsportcentrum Almere.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.