Terug

Volg Shownieuws

Harrie Snijders onder vuur: 'Dierenmishandeling'

Nieuws

3 feb 2023, 16:12

Harrie Snijders ligt zwaar onder vuur. De realityster plaatst een aantal filmpjes en foto's met verschillende dieren en dit schiet bij velen in het verkeerde keelgat...

De Ex On The Beach-'legende' deelt onder andere een foto met een aap. "Meet my friend Habouba. Ze is 13 jaar en leeft in een dierentuin in Dubai. Normaal vind ik het heel zielig dat deze dieren opgesloten zitten in te kleine kooien, maar hier loopt ze gelukkig los rond en wordt ze goed verzorgd", schrijft 'Harrie de Dekhengst' erbij.

Ook deelt hij een video waarbij hij met een tijger aan een lijn door de dierentuin loopt. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Het zorgt voor vele schokkende reacties. "Wat vreselijk dit!! Pure dierenmishandeling", schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander sarcastisch: "Die beesten worden gevangen genomen en mishandeld, goed bezig."

"Te ziek voor woorden dat dit nog mag... Alles maar voor de likes en het vullen van ego's", valt er ook te lezen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.