Terug

Volg Shownieuws

Harry en William halen herinneringen op aan Prins Philip

Nieuws

8 sep 2021, 19:05

Prins Harry zal samen met Prins Charles en Prins William herinneringen ophalen aan Prins Philip voor een nieuw programma dat later deze maand wordt uitgezonden. Dat meldt Mail Online.

Prins Harry zal samen met andere leden van de koninklijke familie, waaronder prins Charles en prins William, verschijnen om persoonlijke gedachten en reflecties over de hertog van Edinburgh te delen voor een nieuwe BBC One-tributefilm.

Interviews

Prince Philip: The Royal Family Remembers zal niet alleen interviews bevatten de drie prinsen. Ook andere royals halen herinneringen op aan Prins Philip. De koningin verleende het programma ook speciale toegang tot haar privé-filmcollectie. De documentairemakers hebben in Buckingham Palace het personeel van de hertog ontmoet en zijn studeerkamer, privékantoor en bibliotheek vastgelegd zoals ze waren tijdens zijn zeven decennia van openbare dienst. De documentaire was oorspronkelijk ter gelegenheid van zijn 100e verjaardag. Maar de echtgenoot van de Britse Koningin stierf twee maanden voor deze dag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.