Terug

Volg Shownieuws

Harry Slinger openhartig over familiedrama

Nieuws

12 apr 2024, 14:20

Harry Slinger had zijn dochter Esther zo'n 30 jaar niet gezien. De zanger, die eerder in de huid van Willy Alberti kroop (zie video), vertelt deze week openhartig over dit familiedrama in weekblad Weekend.

"Dat wij 30 jaar geen contact hebben gehad, kun je niet op mijn conto schrijven", zo laat hij weten. "Dat je soms uit elkaar groeit, komt door de gebeurtenissen die je zelf niet helemaal in de hand hebt."

Harry en Esther zijn sinds de uitvaart van zijn zus weer naar elkaar gegroeid. "Toen bleek opeens dat wij eigenlijk toch wel heel gek op elkaar waren. Dat moet je dan met beide handen aangrijpen, maar dat kostte moeite."

Er moesten volgens hem wel wat "plooien gladgestreken worden". Hij sluit af met: "Maar ik raad het iedereen die in zo'n zelfde situatie zit aan om dit te doen, want je wordt er alleen maar gelukkiger van."

Shownieuws is iedere dag rond 23:00 uur te zien bij SBS6 met het laatste entertainmentnieuws, crime, en royalty. In de onderstaande video zie je de meest recente aflevering.

Naar de aflevering van Shownieuws

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.