Terug

Volg Shownieuws

Harry Styles doneert aan organisatie voor strenge wapenwetgeving

Nieuws

28 mei 2022, 22:06

De Britse zanger Harry Styles heeft geld toegezegd aan een organisatie die ijvert voor verantwoord wapenbezit in de Verenigde Staten. Het geld is bedoeld voor het Everytown for Gun Safety Support Fund. De gift van Styles komt na het bloedbad op een school in Uvalde van afgelopen dinsdag.

Styles schreef op Instagram dat hij de opbrengst van zijn Love On Tour doneert aan Everytown. Concertorganisator Live Nation doet ook een duit in het zakje waardoor het bedrag uitkomt op een miljoen dollar.

"Net als jullie allemaal ben ik behoorlijk aangedaan door de recente schietpartijen in Amerika, met als dieptepunt de schietpartij op de Robb Elementary School in Texas", schreef Styles. "Tijdens onze Noord-Amerikaanse tour zullen we samenwerken met Everytown, de organisatie die zich hardmaakt om wapengeweld te beëindigen." Hij schreef niet alleen geld te doneren, maar zich ook in te spannen om de standpunten van de organisatie zoveel mogelijk uit te dragen.

Madonna

Eerder riepen Jack White, Brandon Flowers, Taylor Swift, Madonna en Olivia Rodrigo op tot strengere wapenwetten om schietpartijen als in Uvalde te voorkomen.

Afgelopen dinsdag opende een 18-jarige schutter het vuur op de Robb Elementary School, waar kinderen van zeven tot tien jaar lessen volgen. 19 kinderen en twee leraren kwamen om het leven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.