Terug

Volg Shownieuws

'Harry Styles wil weten wie relatienieuws met Olivia Wilde lekte'

'Harry Styles wil weten wie relatienieuws met Olivia Wilde lekte'

Nieuws

10 jan 2021, 13:45

Harry Styles zou naar verluidt een onderzoek hebben ingesteld om erachter te komen wie het nieuws over zijn relatie met Olivia Wilde (36) heeft gelekt. Dat meldt The Daily Mail. De 26-jarige zanger zou woedend zijn dat het nieuws over zijn romance eerder deze week openbaar gemaakt werd.

De voormalig One Direction-zanger zou nepverhalen aan de mensen om hem heen vertellen om te zien of een van die nieuwtjes de media zouden halen. "Hij zet zijn detectivepet op en zoekt het tot op de bodem uit. Hij zal niet rusten totdat hij erachter komt waar de informatie vandaan gelekt wordt", aldus een bron aan de Britse tabloid.

Begin deze week kwam naar buiten dat Harry en Olivia vorig weekend samen naar de bruiloft van Harry's manager zouden zijn geweest. Hier stelde Harry haar voor als zijn vriendin en trad hij ook op als huwelijksambtenaar. Harry en Olivia werkten onlangs bovendien samen aan de film Don't Worry Darling, die zij regisseert en waarin hij één van de hoofdrollen speelt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.