Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Louis van Gaal 'knuffelt lekker' met groot fan

Nieuws

24 nov 2022, 14:33

Een jonge Senegalese verslaggever maakt iets los bij Louis van Gaal (71). De Nederlandse bondcoach raakt ontroerd van hetgeen de verslaggever tegen hem zegt. Bekijk de ontroerende video van Oranjewinter hierboven

"Ik ben een jonge journalist uit Senegal die net is begonnen. Ik heb geen vragen voor je maar dit is voor mij een uitgelezen kans om je te vertellen hoe groot fan ik van u ben sinds mijn kindertijd."

'Lekker knuffelen'

Van Gaal is zichtbaar ontroerd. "Ik kan je een dikke knuffel geven, direct. Ik vind het wel leuk dat je dit zegt, dat meen ik serieus. Dat gebeurt niet vaak, dus we gaan elkaar lekker knuffelen direct", zegt de bondscoach met een grote lach op zijn gezicht.

Naderhand zijn Van Gaal en de Senegalese verslaggever knuffelend te zien en de gasten van de persconferentie geven een daverend applaus.

'Wippie maken'

Van Gaal liet zich afgelopen week al eerder van zijn dolle kant zien, toen hij op camera tegen zijn vrouw zei: "Even een wippie maken?". De desbetreffende video bekijk je hieronder

Louis van Gaal grapt tegen Truus: 'Even een wippie maken?'
0:11
Louis van Gaal grapt tegen Truus: 'Even een wippie maken?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.