Terug

Volg Shownieuws

Hazes-musical voor de laatste keer opgevoerd

Hazes-musical voor de laatste keer opgevoerd

Nieuws

24 juli 2022, 20:20

De Hazes-musical Hij Gelooft In Mij is zondag voor de allerlaatste keer opgevoerd. In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam viel het doek.

"Het is tijd, de hoogste tijd..", zo blikte hoofdrolspeler Martijn Fischer met de bekende woorden uit het gelijknamige Hazes-liedje eerder op zondag vooruit op Instagram. "Genoten van en met alle lieve mensen!"

Ook actrice Roosmarijn Luyten, die de rol van Rachel Hazes speelde, liet van zich horen. "Wij lossen nog 1 keer in rook op en dan is het gedaan", schreef ze bij een foto van haar en Fischer. "Nu volgen allemaal melancholisch sentimentele grote gevoelens maar die zal ik lekker voor me houden."

De makers moesten begin dit jaar een aantal shows en de première annuleren omdat drie hoofdrolspelers besmet waren met corona. In de video bovenaan de pagina zie hier meer over.

Hij Gelooft in Mij gaat over het leven van volkszanger André Hazes senior, de verhouding van Hazes tot Rachel en de liefde voor zijn stad Amsterdam. De voorstelling was eerder van 2012 tot 2015 te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Begin dit jaar keerde het stuk terug en toerde de musical langs alle grote Nederlandse theaters.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.