Terug

Volg Shownieuws

Hebben Marian en Ed uit B&B Vol Liefde elkaar toch gevonden?

Nieuws

20 sep 2023, 19:00

B&B-eigenaresse Marian uit Portugal is afgelopen week weer teruggekeerd naar haar villa. Ze deelt op social media video's van gezellige momenten die ze daar beleeft en daar spotten wij Ed en Marian samen...

Na de opnames is Marian vrij snel naar Noordwijk gekomen om tijd met Ed door te brengen. Helaas realiseerde Marian zich daar dat er niet genoeg chemie was om een relatie met Ed te beginnen. Dat liet ze weten in de reünieaflevering van B&B Vol Liefde.

Zouden ze dan nu toch weer bij elkaar zijn? In de video hierboven is te zien dat Ed aanwezig is op een feestje in de villa van de B&B-eigenaresse. Je ziet de twee samen met vrienden onder een kleedje zitten aan het zwembad.

Angstig

Onlangs liet Marian aan RTL Boulevard weten dat ze door een oud-medewerkster is opgelicht voor 120.000 euro en dat ze ook doodsbedreigingen kreeg (zie video hieronder). Ze voelde zich daar niet meer veilig en besloot tijdelijk naar haar huis in Nederland te gaan. Hoewel ze aangifte heeft gedaan, loopt deze vrouw nog altijd vrij rond, zegt Marian tegen het AD.

"Ik denk dat die vrouw in Nederland al in voorarrest had gezeten. Ze heeft me bedreigd, ze heeft geld gestolen van mij, mijn makelaarskantoor en van mijn klanten, ze heeft valsheid in geschifte gepleegd, maar ze loopt nog los rond", aldus Marian.

Angstige B&B Vol Liefde-Marian keert toch terug
2:05
Angstige B&B Vol Liefde-Marian keert toch terug

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.