Terug

Volg Shownieuws

Heeft Douwe Bob een nieuwe vriend?

Heeft Douwe Bob een nieuwe vriend?

Nieuws

28 mei 2021, 20:43

Douwe Bob deelt een video op Instagram waarin hij het héél gezellig lijkt te hebben met een jongeman. Zou dit zijn nieuwe liefde zijn?

Op zijn Instagram Stories verschijnt vrijdag een video waarop te zien is hoe hij een man meerdere kussen op zijn wang geeft. De video is ook te zien in de video bovenaan de pagina.

Instagram

Wat er precies aan de hand is tussen Douwe Bob en de man is niet duidelijk. Op de video is te zien dat Douwe de man meerdere kussen geeft, en hem 'mijn schatje' noemt.

De zanger maakt er geen geheim van dat hij zowel gevoelens voor mannen als vrouwen kan hebben. Douwe heeft al jaren een knipperlichtrelatie met Anouk. In januari deelde de songwriter een lieve foto met zijn vriendin. De twee tortelduifjes zijn sinds eind 2018 bij elkaar, al is het stel al eens eerder uit elkaar gegaan. Het is onduidelijk of Douwe en Anouk op dit moment nog een relatie hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.