Terug

Volg Shownieuws

Heeft Jan Slagter al een ander huis?

Nieuws

23 nov 2022, 20:40

Eerder deze maand werd bekend dat Jan Slagter en zijn vrouw dringend op zoek zijn naar nieuwe woonruimte, omdat hun hond een liftfobie blijkt te hebben. Heeft de omroepbaas inmiddels al een ander huis gevonden? Zijn reactie is hierboven te zien.

Het koppel verkocht onlangs hun huis in Zoetermeer en had gepland te verhuizen naar een appartement in Voorburg. Maar hun hond blijkt dus een liftfobie te hebben en het appartement is alleen maar met de lift te bereiken. "We hebben twee honden en de grootste greyhound blijkt getraumatiseerd", bekende onlangs hij in de podcast De geboden van Slagter en Dresselhuys. "Ze weigert de lift in te gaan. We kunnen haar natuurlijk wel gaan dwingen. Maar om dat nu drie keer per dag te doen - dan staat ze daar maar te trillen. Daar hebben we geen zin in."

Woningstress voor Jan Slagter
2:06
Woningstress voor Jan Slagter

Slagter zit met een dubbel probleem. Hij en zijn vrouw hebben het appartement al gehuurd voor twaalf maanden en zoeken dus een nieuwe huurder. Maar zij moeten ook binnen een maand nieuwe woonruimte vinden, want half december moet het echtpaar Slagter het huis in Zoetermeer opleveren. "Mijn vrouw maakt zich niet zo druk. Maar ik heb dit weekend alle funda-apps gedownload om te kijken waar in de buurt nog huizen te huur zijn", bekende de NPO-coryfee in de podcast.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.