Terug

Volg Shownieuws

Heeft Klaasje spijt van afscheid K3?

Nieuws

26 jan 2022, 17:28

Bijna zes jaar lang is Klaasje Meijer een groot kinderidool. Toch besluit de zangeres vorige lente uit K3 te stappen om haar 'horizon te verbreden'. Haar opvolgster is Julia, zo is in de video bovenaan deze pagina te zien, en daarmee wordt er compleet nieuw leven in de meidengroep geblazen. Maar heeft Klaasje nu spijt van haar keuze?

Aan het Belgische HNL vertelt de zangeres dat ze lang heeft getwijfeld over haar afscheid. "Ik denk dat je dat altijd wel denkt met dit soort grote keuzes. Is het de juiste beslissing, of niet?" Ze vindt het dan ook heel pijnlijk om het K3-leven los te laten.

Spijt van haar keuze heeft ze echter niet. "Maar het geeft ook weer heel veel nieuwe mogelijkheden. Ik denk dat het voor zowel mezelf als K3 een nieuwe start is."

Kinderwens

Klaasje heeft nu veel meer tijd voor andere dingen, zoals haar grote liefde Max. De twee tortelduifjes wonen samen in Rotterdam, maar aan een volgende stap (lees: kinderen) moet ze nog niet denken. "Ik heb zoveel kinderen gezien de afgelopen zes jaar. Maar als we gaan trouwen, dan mogen mensen dat wel weten. Tot die tijd doen we het lekker rustig aan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.