Terug

Volg Shownieuws

Auto Ellemieke Vermolen geraakt door omvallende boom

Nieuws

18 feb 2022, 17:25

Ellemieke Vermolen lijkt misschien wel aan de dood te zijn ontsnapt. De auto van de presentatrice is geraakt door een omvallende boom en ze zat zelf achter het stuur...

In een filmpje dat rondgaat op internet en in Whatsapp-groepen is een rijdende zwarte auto te zien, die geraakt wordt door een omvallende boom tijdens de heftige storm. Op de schokkende beelden is te zien dat het nog geen seconde had gescheeld of de boom was op de voorkant geklapt. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Ellemieke deelt op Instagram Stories dat het om haar auto gaat. "Lieve mensen, doe alsjeblieft voorzichtig", schrijft ze bij een heftige foto van de schade. "Ik heb net een boom op mijn auto gehad. Zoveel geluk dat hij op mijn achterkant terecht kwam."

Ellemieke Vermolen over de omgevallen boom op haar auto
3:15
Ellemieke Vermolen over de omgevallen boom op haar auto

Storm Eunice

Storm Eunice is vrijdagmiddag uitgegroeid tot een officiële zware storm in Nederland, meldt Weer.nl. Tussen 14.00 en 15.00 uur werd in Vlissingen een gemiddelde windsnelheid van 10 Beaufort gemeten en daarmee is voor het eerst sinds 9 februari 2020 sprake van een zware storm.

Bij zware storm is er sprake van een windgemiddelde van 89 tot 102 kilometer per uur.

De politie heeft vrijdagmiddag een NL-Alert naar mobiele telefoons verstuurd vanwege "extreme weersomstandigheden in grote delen van Nederland", zo valt te lezen. Opgeroepen wordt om alleen 112 te bellen bij levensgevaarlijke situaties. Het noodnummer is overbelast door de grote hoeveelheid meldingen in verband met de storm Eunice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.