Terug

Volg Shownieuws

Auto René Karst volledig uitgebrand

Nieuws

20 mei 2020, 08:51

Volkszanger René Karst moet opnieuw een flinke klap verwerken. Zijn auto is in de nacht van dinsdag op woensdag volledig uitgebrand...

De onlangs van corona genezen René en zijn vrouw schrokken s' nachts wakker van een explosie, zo vertelt hij aan RTV Drenthe. "Het was een hele harde pof. Vervolgens doet ze de gordijnen open en ziet ze dat de auto in brand staat. We hebben meteen 112 gebeld."

René en zijn gezin renden direct het huis uit, omdat de auto daar vlak naast stond geparkeerd. "Je weet niet wat er gebeurt. Ontploft zo'n auto? Mijn dochter had even daarvoor nog getankt, dus de auto zat lekker vol."

De Atje Voor De Sfeer-zanger maakte opnames van de brand en deelde ze al snel op social media. René hoopt dat de daders zo snel mogelijk gepakt worden en vraagt dan ook om tips.

https://www.instagram.com/p/CAZCwxApNVb/

Hoe de auto in de brand is gevlogen is onduidelijk, maar dat het opzettelijk is aangestoken kan niet worden uitgesloten. Hoogeveen kent een lange geschiedenis van autobranden. Jaarlijks gaan zelfs tientallen auto's in de stad in vlammen op, waar in enkele gevallen verdachten voor zijn berecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.