Terug

Volg Shownieuws

Dee van der Zeeuw kreeg dit jaar drie miskramen

Nieuws

3 nov 2021, 00:21

YouTuber Dee van der Zeeuw heeft het afgelopen jaar drie miskramen gehad. De 24-jarige vlogster deelde het nieuws dinsdag in een openhartige post op sociale media.

"Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is", begint Dee. "2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico's, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad waaronder 1 buitenbaarmoederlijke zwangerschap."

Dee en haar vriend Lars hielden het nieuws geheim "ervan uitgaande dat het 'de volgende keer' wel goed nieuws zou zijn". "Nu, drie miskramen later, hebben we toch besloten om dit treurige nieuws met jullie te delen. Enerzijds omdat ik merk dat ik het niet langer volhoud om een masker voor te houden, anderzijds omdat ik weet dat we niet de enigen zijn die dit doormaken en we de zwijgcultuur die hier op hangt willen doorbreken."

"We geven niet op, we houden van elkaar en we beseffen meer dan ooit hoe dankbaar je moet zijn voor een gezond leven. Hoop doet leven", sluit Dee af.

Op sociale media kreeg Dee al snel veel steun van haar duizenden volgers. "Ik ben echt overrompeld met alle onwijs lieve reacties die ik heb gekregen. Echt hartverwarmend", laat ze korte tijd later weten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.