Terug

Volg Shownieuws

Dochter Chantal Bles opnieuw in ziekenhuis opgenomen

Nieuws

18 jan 2022, 17:06

Jada, de 6-jarige dochter van Chantal Bles en Robert Doornbos, is opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Een ontzettend geschrokken Chantal deelt dit heftige verhaal op social media...

"De reden dat het de afgelopen dagen zo stil was bij ons op Instagram, is omdat we met spoed werden opgenomen met onze lieve Jada", schrijft Chantal. "Dit keer door een dubbele buikvirus dat haar bijna fataal werd."

"Ze was totaal uitgedroogd binnen enkele uren waardoor zij in een voorstadia zat van een shock…. Dit kan heel ernstig zijn."

Enorm geschrokken

Chantal vertelt dat het gezin in shock is. "We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen. Jada heeft een engeltje op haar schouder en is zelf zo krachtig."

"Alles is nu stabiel. Nu herstellen zodat ze weer lekker kind kan zijn", vervolgt ze. Chantal is de mensen die Jada geholpen hebben ontzettend dankbaar. "Voor alle specialisten die wij hebben in ons land en dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en elkaar. Dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging."

Heftig

Voor Robert en Chantal was 2018 een donkere periode in hun leven. De toen tweejarige Jada had een grote tumor met uitzaaiingen en werd behandeld in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Chantal vertelde in 2018 aan Shownieuws over de heftige tijd die ze met haar gezin doormaakte. Dat is te zien in de video hieronder.

Dochtertje (2) Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen
1:33
Dochtertje (2) Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.