Terug

Volg Shownieuws

HEFTIG: EOTB-Dusty showt vreselijke verwondingen

Nieuws

7 dec 2021, 18:23

Dusty uit Ex On The Beach: Double Dutch kreeg eerder dit jaar een vreselijk ongeluk. Hij raakte zelfs in levensgevaar na het ongeluk met de motor. Hij laat nu zien hoe groot de schade was...

Op Instagram vraagt een volger aan Dusty of hij kan laten zien hoe het er nu met zijn haar voorstaat. "Kan je je haar laten zien wat nog niet is aangegroeid?" is de vraag. Dusty reageert: "Laten we het op deze foto houden."

Vervolgens toont hij de volgende foto. PAS OP: Het kan als schokkend worden ervaren.

Toch wil hij daar wel iets aan toevoegen: "Ja, ik weet het, het is een grote klap geweest. Maar iedereen moet blij zijn met wakker worden in het leven. Morgen is namelijk niet beloofd."

Ongeluk

Dusty Taconis, bekend van Ex On The Beach, raakte deze zomer betrokken bij een heftig scooterongeluk. Hij was ernstig gewond en belandde in coma. Volgens de realityster is de afgelopen tijd een soort 'droom' geweest.

"De helft van mijn hoofd is gewoon echt zwaar beschadigd", vertelde Dusty voor de camera van Shownieuws. "Het is helemaal gehecht en ik heb eigenlijk nog steeds geen haar ook."

Eerder deelde de familie van Dusty heftige beelden van vlak na het ongeluk, en hoe het er enkele weken later uitzag. De confronterende beelden zijn in de video hieronder te zien.

Familie Dusty deelt heftige video na scooterongeluk
0:14
Familie Dusty deelt heftige video na scooterongeluk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.