Terug

Volg Shownieuws

HEFTIG: Ex on the Beach-Yasmine in elkaar geslagen

HEFTIG: Ex on the Beach-Yasmine in elkaar geslagen

Nieuws

11 aug 2020, 00:35

Yasmine Pierards, bekend geworden door haar deelname aan het realityprogramma Ex on the Beach, is in elkaar geslagen. Ze deelt een schokkende foto op haar Instagram Stories.

"Gisteravond ben ik na een domme, kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet naar huis wilde", begint Yasmine haar horrorverhaal. "Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten. Maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier om elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden."

Yasmine is van plan om verdere stappen te ondernemen: "Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Dus nogmaals mensen, wees niet zo dom en naïef als mij en vertrouw niet zomaar iedereen. Mijn neus is trouwens gebroken, dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht...", sluit de realityster af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.