Terug

Volg Shownieuws

HEFTIG: Familiedrama voor de Frogers

Nieuws

12 nov 2021, 21:37

Heftig nieuws voor de familie Froger, want het is nog maar de vraag of zij met z'n allen samen aan het kerstdiner zullen zitten dit jaar. Broers Didier en Maxim hebben namelijk een heus familiedrama meegemaakt tijdens hun vakantie in Marbella...

Afgelopen zomer waren de broers samen op vakantie met hun vriendinnetjes Shayna en Sammy, die elkaar eigenlijk niet kunnen luchten. De vriendin van Didier, Sammy, zou hebben gezegd dat de vriendin van Maxim vreemdgaat. Daardoor zouden de meiden in Spanje zo'n ruzie hebben gehad, dat ze elkaar de haren uit hun hoofd hebben getrokken.

Didier liet vrijdag aan Shownieuws weten dat er inderdaad ruzie is geweest op Marbella. De woordenwisseling ging er zelfs zo heftig aan toe dat er mensen tussen moesten komen. Volgens hem is er geen spraken van haren trekken.

Ook de vriendin van Maxim, Shayna, stond Shownieuws vandaag te woord. Zij liet weten dat de ruzie heeft plaatsgevonden op haar verjaardag in juli en dat zij en Sammy elkaar inderdaad niet erg liggen.

Volgens Shayna was er alcohol in het spel en waren beide meiden aangeschoten. Er was geen sprake van een vechtpartij, ze noemde het zelf een verhitte discussie. Inmiddels is de ruzie nog steeds niet opgelost en heeft ze afstand genomen van Sammy.

Break

Deze hele vervelende situatie heeft er niet alleen voor gezorgd dat de twee schoonzussen elkaar niet meer spreken. Het zorgde namelijk ook voor een relatiebreuk tussen Maxim en Shayna.

Shayna vertelde vrijdag aan Shownieuws dat zij en Maxim op dit moment een pauze hebben ingelast in hun relatie. Op deze manier hopen ze beide deze hele situatie te kunnen verwerken.

Gestolen geit

Eerder dit jaar zou Didier een geit hebben gestolen (zie onderstaande video). Shownieuws sprak de zoon van René en Natasja hierover en wat blijkt... Het bizarre tafereel was geen echte diefstal!

Didier Froger steelt geit
0:17
Didier Froger steelt geit

De Froger-telg vertelt dat het allemaal in scène is gezet. Didier is begonnen aan zijn muzikale carrière en had de geit nodig voor de clip van zijn single 'Medicijn.' Hij vertelt dan ook: "Ik heb de geit gestolen, maar het is allemaal in scène gezet. Hij (de geit, red.) is zelfs in de videoclip te zien."

Wat Didier hier nog meer over te zeggen heeft is te zien in de video hieronder.

Didier Froger steelt geit
0:17
Didier Froger steelt geit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.