Terug

Volg Shownieuws

Martin verlaat per direct Een Jaar Van Je Leven

Nieuws

15 mrt 2023, 22:50

Martin heeft vanwege een 'noodsituatie' woensdag Een Jaar Van Je Leven verlaten. Hij laat een geschokte groep deelnemers achter...

"Vanwege een noodsituatie buiten moet ik het programma verlaten", zegt Martin tegen de groep in een aankondiging van zijn vertrek. Martin kreeg eerder een brief van Mexx en hint dan ook sterk dat zijn afscheid hiermee te maken heeft. Hij stelt van alles te hebben geprobeerd en dat dit volgens hem al weken speelt.

"Ik dacht dat ik in de finale zou komen, maar het heeft zo moeten zijn dat ik het niet ben", tekent Eenjaarvanjeleven.nl op uit zijn mond. "Ik gun het jullie van harte, ik ga jullie missen."

Mexx

Eerder werd Mexx linea recta uit Een Jaar Van Je Leven gestuurd. De spraakmakende deelnemer kreeg een tweede gele kaart na een flinke ruzie. Tegenover Mooi Schijndel deed ze haar 'echte' verhaal...

Een fikse bonje met Martin resulteerde in het gooien van een zendermicrofoon én een glas naar hem. Vanwege deze actie kreeg ze een gele kaart, haar tweede, en dat betekende dus einde oefening voor haar.

Mexx stelt echter dat het heel anders is verlopen. Tegen Mooi Schijndel zei ze dat ze helemaal niet richting Martin gooide. "De andere deelnemers dachten dat Martin en ik ruzie hadden, maar dat was niet het geval. Ik lag in bed en hij legde de pot met briefjes voor een date met hem naast me neer, ik zeg ‘ga weg, ik wil slapen’ en duw hem weg waardoor de pot valt. Een andere kandidaat, Jan Willem, pakte me bij m’n nek en toen ben ik geflipt."

Ze heeft zich bij de exit neergelegd. "Het is spijtig dat ik eruit lig maar ik ben daar nu wel blij mee. Ik dacht dat m’n familie boos was als ik thuiskwam maar iedereen was blij en vrolijk. Mijn missie is geslaagd, ik ben trots dat ik mezelf ben gebleven."

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6 en de livestreams zijn 24/7 te volgen op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.