Terug

Volg Shownieuws

Huis Nikkie de Jager overvallen

Huis Nikkie de Jager overvallen

Nieuws

8 aug 2020, 17:13

Gewapende overvallers zijn zaterdagmiddag in het huis van Nikkie de Jager binnengedrongen.

Rond 16.00 zouden vier mannen zaterdagmiddag de woning van de beautygoeroe in Uden zijn binnengedrongen. Ze hadden wapens bij zich en zijn op dit moment op de vlucht. De bewoners zijn mogelijk bedreigd met een vuurwapen en hebben een onbekende buit. De politie Oost-Brabant meldt dat een bewoner 'oppervlakkige verwondingen' heeft opgelopen.

Het is nog onbekend of Nikkie en haar verloofde zelf thuis waren. Het management van Nikkie laat aan Shownieuws weten dat zij op dit moment om rust en ruimte vragen.

UPDATE: De politie Oost-Brabant vertelt aan Shownieuws dat het gaat om vier getinte mannen. Ze zijn gevlucht in een beige Renault.

https://twitter.com/politieob/status/1292107558128427008

https://twitter.com/politieob/status/1292108541227040770

In de video bovenaan deze pagina is een deel uit een eerdere vlog van Nikkie te zien. Hierin vertelt ze waarom ze nooit tours door haar huis op social media plaatst: uit angst voor inbrekers...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.