Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild gaat aangifte doen

Nieuws

17 juni 2024, 19:58

Het leven lacht Ruud de Wild weer toe nu hij opnieuw gelukkig is in de liefde (zie video), maar momenteel heeft de NPO Radio 2-dj wel even andere dingen aan zijn hoofd. Hij gaat namelijk dinsdag aangifte doen van poging tot roof.

Dat heeft hij maandagavond aan het ANP gemeld naar aanleiding van uitlatingen die hij deed in zijn radioprogramma De Wild In De Middag. Het gaat om een incident dat vrijdag plaatsvond in Amsterdam.

De dj stelde maandagmiddag aan het begin van de uitzending dat hij bijna het slachtoffer is geworden van een horlogebende. Hij merkte op dat hij gevolgd werd toen hij vrijdag naar een locatie in Amsterdam reed. "Ik was iets vergeten in de auto en pakte dat dus, en toen stond iemand opeens heel vlak achter mij", aldus Ruud. "Ik zag hem kijken naar mijn horloge. Ik keek hem aan en daar had hij niet op gerekend. Ik had iets zwaars in mijn handen, dat zag er blijkbaar dreigend uit."

Mislukte overval

Daarna leek de man iets te seinen naar een auto die schuin tegenover het pand stond. De man bleef in de buurt rondhangen toen De Wild weer naar binnenging. "Lang verhaal kort: ik doe de luxaflex open en ik kijk die twee gasten aan, en de auto gaat er als een gek vandoor", beschreef de radiomaker de situatie in zijn uitzending. Hij onthield wel het kenteken van de auto en belde meteen de politie. "Die was er binnen tien minuten", aldus Ruud. "Dit was een mislukte overval."

De dj draagt nu even geen horloge meer, voegde hij er in de uitzending aan toe. Hij meldt aan het ANP dat er ook beelden zijn die de politie gaat bekijken. Een woordvoerder van de politie Amsterdam laat maandagavond weten dinsdag inhoudelijk op de zaak te kunnen reageren.

Bekijk hieronder video's over Ruud de Wild en zijn ex-partner Olcay Gulsen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.