Terug

Volg Shownieuws

Temptation-Daniëlle overleefde anorexia

Temptation-Daniëlle overleefde anorexia

Nieuws

2 aug 2019, 14:44

Wie het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS volgt, zal ongetwijfeld zien dat deelnemer Thomas Cox het wel heel gezellig heeft met verleidster Daniëlle. Ferry Doedens gaat voor het programma Temptation Gossip op bezoek bij deze knappe dame. En tegen hem vertelt ze dat ze letterlijk gevochten heeft voor haar leven.

Als Ferry op bezoek gaat bij Daniëlle hebben ze het naast het programma ook over haar jeugd. De brunette vertelt wel een heel heftig verhaal. Als klein meisje werd ze heel erg gepest. "Ik had een bril, ik had een beugel, had puisten en ik was dik", vertelt Danielle. "Dus ja, dat is echt de ideale combinatie om iemand te pesten, natuurlijk."

Maar daarna viel Daniëlle flink af. "Ik heb anorexia gehad. Ik was heel erg ziek. Ik woog op z'n laagste 35 kilo. En toen ben ik bijna overleden." De verleidster vertelt dat ze steeds minder begon te eten. "Een boterhammetje minder, en toen was mijn appeltje opeens weg. (...) Ik was heel goed in het niet eten en werd daar steeds beter in. En steeds zieker."

Met behulp van haar moeder, die ontzettend was geschrokken, zag de Temptation-verleidster op een gegeven moment dat ze geen keuze meer had. Doordat Daniëlle beter buiten de deur kon eten dan binnenshuis, nam haar moeder haar mee op vakantie. "Het was of eten of ik ging dood. Dat wilde ik niet. Dus ben ik gaan eten."

De hele aflevering van Temptation Gossip is te zien op Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.