Terug

Volg Shownieuws

Heftige discussie aan Shownieuws-tafel na 'bizarre' tape-tip Arie Boomsma

Nieuws

8 juli 2022, 14:06

Donderdag werd in de uitzending van Shownieuws de 'tape-tip' van Arie Boomsma besproken. De tip viel niet bij iedereen in goede aarde, waardoor er felle reacties ontstonden.

'Tape-tip'

Onlangs deelde Arie Boomsma op Instagram de volgende tip: "Tape je mond dicht als je gaat slapen." Volgens Arie is het beter om door je neus te ademen in plaats van door je mond. Je neus filtert namelijk de lucht van alles dat je liever niet in je longen krijgt, zoals: vuil, stof en bacteriën. Er zijn verschillende manieren op neusademen te trainen. Een van die manieren is je mond dicht tapen.

Felle reactie Anouk

In de uitzending van Shownieuws was te zien dat Anouk Smulders uitlegt hoe 'tape-tip' werkt. Vervolgens zegt Bart Ettekoven lachend: "Ik las veel reacties van mensen die zeiden: 'Kan Arie Boomsma die pleister niet gewoon permanent ophouden.'" Dit pikte Anouk niet en dat laat ze ook duidelijk merken. Vervolgens valt de tafel even stil. Zie het in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.