Terug

Volg Shownieuws

Heftige reacties op P. Diddy-zaak: ‘Word er misselijk van!’

Nieuws

11 okt 2024, 14:38

Over de hele wereld hebben mensen het afgelopen week maar over één ding: de P. Diddy-zaak. In september werd Sean 'Diddy' Combs aangeklaagd voor ernstige strafbare feiten. Sinds zijn arrestatie zijn er schokkende details naar buiten gekomen over de zaak. Dit nieuws heeft zelfs de aandacht van bekende Nederlanders getrokken en zorgt voor heftige reacties (zie video).

P. Diddy is door het Openbaar Ministerie aangeklaagd voor mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het leiden van een criminele organisatie. De rapper wordt door 120 vermeende slachtoffers beschuldigd van seksueel geweld. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden tijdens seksfeestjes, de zogenaamde ‘freakoffs’, die P. Diddy zelf organiseerde in zijn huis of hotels. Op deze feestjes zouden de slachtoffers dagenlang zijn gedrogeerd, verkracht en mishandeld.

Farja Farvardin

Farja Farvardin plaatste een video op TikTok erover. “Oh, wat vind ik dit smullen. Laten we beginnen met P. Diddy. Hij zou van die hele gekke feestjes hebben gegeven. Duizend flesjes babyolie had hij in huis. Wat moet je met babyolie? Het is zo’n chaos. Ik wil weten hoe ik dit soort dingen goed kan volgen. Wie zijn er allemaal bij betrokken? The Kardashians weten sowieso meer. Beyoncé weet ook honderdduizend procent meer,” vertelt Farja in zijn TikTok.

Miljoenen mensen op sociale media delen Farja's verbazing. Sophie Milzink en Julia Heetman reageren geschokt op het filmpje van Farja. “Ik vind dit allemaal wel heel heftig,” vertelt Julia. Sophie voegt toe: “Dat is het ook. Het is echt bizar wat er allemaal gebeurt. Het blijft een feit dat er enorm veel misbruik heeft plaatsgevonden en dat er veel bekende figuren bij betrokken lijken te zijn.”

Machtig

Volgens Sophie is de rapper altijd al "een machtig persoon" geweest in de muziekindustrie. Ze heeft zelf ook enkele theorieën opgepikt. “Ik heb een nummer gehoord waarin Eminem hem beschuldigt van de moord op Tupac en B.I.G. Dit is echt een enorme zaak, een soort Epstein-situatie, maar dan in de muziekindustrie. Als één persoon zoveel macht heeft, raken veel mensen daardoor in de problemen. Het kwam ook in mijn sociale media-algoritme voor. Ik moet zeggen, af en toe werd ik er echt misselijk van.”

RealityShow

In dezelfde aflevering van RealityShow bespreken Julia en Sophie een opvallend fragment uit het programma Bij Ons Op Het Kamp, waarin ze kijken hoe het nu met Harrie Snijders gaat na de inval. Daarnaast uiten ze stevige kritiek op een heftige burenruzie in Mr. Frank Visser. Zie de hele aflevering hieronder…

RealityShow S1 E5
18:09
RealityShow S1 E5

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.