Terug

Volg Shownieuws

Heleen van Royen openhartig over heftig verleden: 'Ik kreeg een psychose na de geboorte van mijn dochtertje'

Nieuws

14 sep 2022, 08:31

Terwijl Heleen van Royen in de nieuwste aflevering van Vier Handen Op Eén Buik de jonge Levi en Martin een handje komt helpen, is de schrijfster openhartig over haar eigen verleden.

De aflevering stond het verhaal van Levi centraal. Het 20-jarige meisje is in verwachting van haar eerste kindje samen met haar 22-jarige vriend Martin. Het is een wonder voor Levi dat ze zwanger geworden is, aangezien ze het syndroom van Turner heeft. Hierdoor is het lastiger om zwanger te raken.

Het stel heeft geen makkelijke jeugd gehad. Zo is Martin op jonge leeftijd uit huis geplaatst en heeft Levi ervoor gekozen om op jonge leeftijd uit huis te gaan, omdat de situatie thuis niet meer te houden was.

Heleen vertelt de twee dat ze zelf ook geen makkelijke jeugd heeft gehad. "Mijn vader pleegde zelfmoord toen ik 13 was", legt ze uit. "Ook kreeg ik een psychose na de geboorte van mijn dochtertje. Ik ben toen ook opgenomen en heb zelfs in een isoleercel gezeten."

Ton van Royen, die destijds haar man was, is een grote steun voor haar geweest in die periode. "Hij was wel echt een rots in de branding. Degene die kalm bleef en die naast me stond."

Door het verhaal te delen hoopt Heleen dat ze het stel een beetje kan helpen. “Ik ben nu 57 en ik heb geleerd ermee te kunnen leven. Als ik jullie dan ook op dat gebied kan steunen en helpen, dan doe ik dat heel graag."

Anticonceptie voor mannen

Onlangs liet Heleen zich in uit over anticonceptie voor mannen. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.