Terug

Volg Shownieuws

Helene Fischer is zwanger

Nieuws

2 okt 2021, 19:29

De Duitse zangeres bevestigt het nieuws zaterdag op Instagram en vertelt erbij dat ze het jammer vindt dat het nieuws is uitgelekt.

Duitse media schreven vrijdag al over de zwangerschap op basis van bronnen dichtbij de zangeres. Fischer zegt dat ze haar privéleven graag geheim houdt maar dat dit keer iemand "in haar directe omgeving" het nieuws met de media heeft gedeeld. "Wat kan ik zeggen, helaas is het naar buiten gekomen terwijl we het graag nog voor onszelf hadden gehouden. Hoe mooi het nieuws ook is, we wilden langer wachten tot we het publiekelijk bekend zouden maken", schrijft Fischer.

Ze vindt het vooral vervelend voor degenen aan wie ze het nog niet had verteld. "Zakenpartners, vrienden en zelfs familieleden", aldus de zangeres. "Ik wilde jullie alleen maar beschermen en indirect ook mezelf. Ik had het jullie graag persoonlijk gezegd."

Overweldigend

"We zijn er dolblij mee en het gaat fantastisch met mij", zo sluit Fischer af. De zangeres kijkt uit naar de tijd die komen gaat. "Een overweldigend en uniek gevoel."

De 37-jarige Fischer heeft sinds enkele jaren een relatie met haar vriend Thomas Seitel. Daarvoor vormde ze ruim tien jaar een glamourkoppel met zanger Florian Silbereisen.

Ben jij groot fan van Helene en benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Check dan nu foto's van haar uit de oude doos in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.