Terug

Volg Shownieuws

Hélène Hendriks raakt Televizier-Ring kwijt

Nieuws

14 okt 2023, 13:50

Op donderdag heeft Hélène Hendriks de prestigieuze Televizier-Ring gewonnen in de categorie presentator (zie video), maar kort daarna verliest de winnares de grote prijs, zoals ze onthult in 'Vandaag Inside'.

Wilfred Genee heeft vernomen dat Hélène's prijs zoek is geraakt."Ja, God", begint de presentatrice. "Ja, ik was hem kwijt." Gelukkig is het imposante beeld snel weer gevonden. "Mijn moeder had hem. Huppakee, verpatsen die handel", grapt ze. Hélène heeft haar gewonnen prijs weer in eigen bezit. "Hij is er weer." 

Winst

Hélène Hendriks heeft donderdagavond de Televizier-Ring Presentator gewonnen. De presentatrice nam het beeldje in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Hélène wint de publieksprijs voor het eerst. Wel was ze al een keer eerder genomineerd. In 2021, toen er voor het laatst onderscheid werd gemaakt tussen tussen presentatoren en presentatrices, maakte ze ook kans. De presentatrice streed dit jaar tegen André van Duin en Raven van Dorst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.