Terug

Volg Shownieuws

Henk Krol en Aldo gaan trouwen

Henk Krol en Aldo gaan trouwen

Nieuws

28 mrt 2021, 22:03

Henk Krol gaat eindelijk trouwen. Hij had eerder op zondag op NPO Radio 1 verteld dat hij niet was getrouwd, maar zijn vriend Aldo wel zou gaan vragen. En dat is dus zondag ook gebeurd.

Henk is al tien jaar samen met Aldo en nu hij gestopt is met de politiek heeft hij eindelijk de tijd voor een huwelijk. Sinds de verloving staat de telefoon roodgloeiend met gelukwensen. Ze hebben er zondag nog een romantisch dagje van gemaakt en zijn met de auto een stukje gaan rijden om het te vieren, zo vertelt hij maandag aan Shownieuws. De twee hopen binnenkort een bed and breakfast te gaan openen, maar zijn nog op zoek naar een geschikte locatie.

Twintig jaar geleden was de oud-hoofdredacteur van de Gay Krant de drijvende kracht achter de invoering van het homohuwelijk. Dat werd in april 2001 voor het eerst in Nederland ingevoerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.