Terug

Volg Shownieuws

Henk Krol wil niks te maken hebben met oude B&B na seksincident

Nieuws

1 nov 2021, 10:09

Henk Krol heeft maandag aan de Veronica Inside Ochtendshow laten weten dat hij niks meer met zijn oude B&B te maken wil hebben na een aantal incidenten die niet door de beugel kunnen. Na een lachgasfeest en seksincidenten in zijn Bed & Breakfast was voor de oud-politicus de maat vol.

In de video boven dit artikel vertelt Henk in de ochtendshow over het heftige incident van een aantal weken geleden. "Toen gebeurde nog geen twee weken geleden dat er ook weer door een nachtportier een loverboy met een jong meisje werd binnengelaten waar ’s nachts meerdere heren overheen gegaan zijn. Dat meisje heeft op een gegeven moment de politie gebeld. De politie is ook geweest. En toen heb ik tegen de man met wie ik de B&B runde gezegd: als dit naar buiten komt, dan wordt er straks in de kranten geschreven ‘Krol heeft tegenwoordig een bordeel in de bossen’.”

Akkefietjes

Het was niet het eerste incident dat plaatsvond in zijn B&B. “Op een gegeven moment waren er een aantal akkefietjes waarvan ik dacht: daar moet ik voorzichtig mee zijn. Zo werd er op een gegeven moment door de nachtportier een groepje mensen toegelaten dat daar een lachgasfeestje ging organiseren.” Dit was nog geen maand geleden volgens Henk.

Huurprijs

Eerder werd vermeld dat de oud voorman van 50Plus zou zijn gestopt met zijn Bed & Breakfast omdat de huurprijs te hoog was en de B&B niet rendabel zou zijn. "Al snel bleek dat de torenhoge huurprijs niet was op te brengen wanneer je daarnaast ook nog voldoende personeel moest aannemen om de kwaliteit te kunnen garanderen", schrijft Krol. Daarom werd het verblijf per 1 september overgenomen door een bedrijf, maar toen ging de kwaliteit van B&B Henk Krol flink achteruit, zo zegt hij zelf.

Krol gaat op zoek naar een nieuwe locatie voor zijn Bed & Breakfast. Hij hoopt zijn gasten in de toekomst weer te kunnen ontvangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.