Terug

Volg Shownieuws

Henny Huisman deelt cryptische post over kijkcijferkanon Even Tot Hier

Nieuws

5 dec 2021, 16:35

Henny Huisman deelt zondag op vrij geheimzinnige, maar echter wel in geheel Sinterklaas-achtige stijl, een bericht op zijn eigen Twitter-account over het programma Even Tot Hier.

Geïnspireerd door hun rubriek ‘een heel simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp’ brengt hij in de video bovenaan de pagina in zo’n 50 seconden een soort van ode aan het programma.

Het kijkcijferkanon van zaterdagavond dat met ruim 2 miljoen kijkers een recordaantal kijkers trok, is dus ook bij Henny Huisman niet onopgemerkt gebleven. In tegendeel. Henny zingt op geheel eigen wijze een tekst passend bij het NPO1-programma.

Henny, die in zijn hoogtijdagen furore maakte met de Soundmixshow en de Mini-playbackshow, kijkt dus ook als vakgenoot naar het duo. ,,Die Niels en Jeroen worden steeds bekwamer, want ik geef het je te doen met de actualiteit, die verandert per minuut van leugen naar waarheid.’’ Loden Leeuw

Henny Huisman en Maxime Meiland hebben een Loden Leeuw gewonnen. De prijs wordt sinds 2002 jaarlijks uitgereikt in het AVROTROS-programma Radar aan de meest irritante reclame en BN'ers die daar een rol in spelen. Huisman won de prijs voor de meest irritante BN'er in een reclame, namelijk voor zijn rol in de reclame van Meubelzorg. In de video onderaan de pagina is te zien hoe Henny deze prijs in ontvangst neemt. De televisiemaker kreeg 48 procent van de stemmen en versloeg onder anderen Frank Lammers (Jumbo) en Wesley Sneijder (TOTO). In 2008 won hij de prijs ook al voor zijn rol in een reclame van de Postcodeloterij.

Winnaars Loden Leeuw 2021
4:11
Winnaars Loden Leeuw 2021

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.