Terug

Volg Shownieuws

Henny Huisman sneert nu ook naar ex-vrouw Marco Borsato

Nieuws

10 nov 2022, 08:52

Henny Huisman haalt al enkele jaren aan de lopende band uit naar Marco Borsato. Nu sneert hij ook naar diens ex, Leontine Ruiters...

In een interview met Weekend is eerst een andere BN'er de sjaak. De presentator heeft achttien jaar voor de Postcode Loterij gewerkt en is geen fan van alle nieuwe gezichten van de loterij. "Gaston Starreveld is een volkse jongen, die vind ik heel erg geschikt voor dat programma. Winston (Gerschtanowitz, red.) is dat niet en dus kan hij mij niet overtuigen."

"Hij is een rijkeluiskind, een jongen die is geboren met een gouden lepel in zijn mond. Dat is prima, kan hij ook niks aan doen, maar daarmee is hij niet het type dat iemand van driehoof achter zal overhalen om mee te doen aan de Postcode Loterij. Ik vind hem daarom ongeschikt voor die job", aldus een strenge Henny.

Wat vindt hij van de andere namen? "Irene Moors vind ik bijvoorbeeld fantastisch. Dat is een leuke én gewone vrouw. De ex-vrouw van Marco Borsato vind ik er dan weer niet geschikt voor."

Hij vervolgt: "Daarmee wil ik niet zeggen dat ik Leontine Ruiters niet leuk vind, maar die prikkelt mij gewoon niet om mee te doen. Bij Irene Moors denk ik: wat een lieverd."

Multimiljonair

En dat Leontine nu met een multimiljonair gaat? "Ja, ze heeft gelijk ook, haha! Als zij die man leuk vindt en het is echte liefde, wie ben ik dan om daar iets over te zeggen?"

"Het valt me uiteraard wel op dat ze nooit op een groenteboer of loodgieter zal vallen, maar ze zit natuurlijk ook wel in die kringen. Marco (Borsato, red.) was immers ook miljonair", aldus Henny.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.