Terug

Volg Shownieuws

'Henny onthult meer details over vreemdgaan Marco Borsato'

'Henny onthult meer details over vreemdgaan Marco Borsato'

Nieuws

14 dec 2020, 11:58

Henny Huisman laat Marco Borsato niet met rust. Na de eerdere onthullingen over zijn voormalige Soundmixshow-pupil, gaat hij volgend jaar ook in zijn boek aandacht besteden aan de zanger...

“Marco komt inderdaad in mijn boek voor. Meer wil ik er nu niet over zeggen”, zegt de presentator tegen Story.

En dat terwijl het gezin van Henny zijn vorige onthullingen over Marco niet kon waarderen. “Mijn dochters vonden mijn uitspraken over Marco veel te ver gaan. Volgens hen had ik dat nooit mogen zeggen."

Het belooft, net als bijvoorbeeld de boeken over Martien Meiland en Gordon, een spraakmakende biografie te worden. "Mijn biograaf vond dat ik best wel wraaklustig ben. En dat klopt ook wel. Over het algemeen ben ik heel aardig. Maar als iemand mij iets aandoet of kwaad over mij spreekt, krijgen ze altijd de bal terug."

Boze Marco

Marco zal het boek met spanning tegemoet zien. De vorige keer dat Henny uitspraken over de zanger deed, schoot dat al totaal in het verkeerde keelgat.

Henny vertelde in de Weekend van 25 maart 2020 dat er veel meer verhalen over de zanger zijn. "Ja, er komt nog meer aan. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?" Voor opnames van Waar Is Dat Feestje?! kwam Henny Marco onlangs tegen. "Ja, hij was bij een modeshow met zijn dochter," zei hij tegen Weekend. "Zangeres Maan trad daar ook op, en ik wist al heel lang dat zich iets tussen Maan en Marco zou hebben afgespeeld. Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee?"

Henny vermoedde dat de geruchten over Maan zomaar zouden kunnen kloppen. "Nou ja, hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. En er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen."

Erg voor Leontine

De presentator vindt het vooral erg voor Leontine en zijn kinderen. "Ik vind het stom en het is ook zonde voor zijn drie kinderen. Hij heeft een hartstikke leuke dochter van 17, ze liep die modeshow zo trots. Dan denk ik: potverdee! Dat doet me zeer."

Henny zei het zonde te vinden dat de ooit zo geliefde zanger dit over zichzelf heeft afgeroepen. "Zo zie je maar, stille wateren... Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger." Hij denkt dat dit het einde betekent van zijn goede imago. "Dit is dodelijk. Je kunt het zo zien: iemand is heel goed, tot hij zijn vrouw vermoordt. Dan is het een moordenaar. Het laatste wat je doet overheerst."

Marco bevestigde in de herfst van 2019 dat hij vreemd was gegaan met pianist Iris Hond. Evert Santegoeds vertelt in de video hieronder over deze stomende affaire.

'Marco Borsato door Leontine betrapt met goede bekende'
1:24
'Marco Borsato door Leontine betrapt met goede bekende'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.