Terug

Volg Shownieuws

Henry van Loon doet nooit meer Roast: 'Awkward'

Henry van Loon doet nooit meer Roast: 'Awkward'

Nieuws

24 juni 2022, 16:13

Henry van Loon wil geen 'Roast' meer doen voor Comedy Central. Daar was de laatste editie iets te slecht en ongemakkelijk voor, zo vertelt de 'Roastmaster' van de Hans Klok-editie in Playboy...

De 'Comedy Central Roast of Hans Klok' was waarschijnlijk de minst goede 'roast' tot nu toe. Zelfs Hans Klok zelf noemde het 'afschuwelijk slecht'. Henry is het hier duidelijk mee eens, zegt hij in het mannenblad. "Nou, het was wel de laatste keer dat ik meedeed."

Hij legt uit waarom hij het zo slecht vond. "The Roast is bij uitstek het soort gala dat ’s avonds tot zijn recht komt, als iedereen een wijntje op heeft. Het moet een soort dinnershow zijn, met een rode loper en een gezellige sfeer."

"Dan werkt het, maar deze editie werd om 12 uur ’s middags al opgenomen. Iedereen zat te doen alsof het een gala-avond was, met een glas champagne voor zijn neus, wat het een beetje awkward maakte", aldus Henry.

'Afschuwelijk slecht'

The Comedy Central-special met en over Hans was geen groot succes. Op Twitter was de nodige kritiek te lezen en de kijkcijfers vielen ook onwijs tegen. Shownieuws-deskundige Bart van Ettekoven heeft daarover met Hans gebeld, vertelde hij in de uitzending. "Ik had hem vanavond nog even aan de telefoon voor de uitzending en toen was hij ook weer heel open, want ik vroeg aan hem: Wat vond je nou van die Roast van de week? Want ik heb er naar zitten kijken met echt kromme tenen in mijn schoenen."

Hans was het he-le-maal eens met Bart. "Het was afschuwelijk slecht. Hij baalde er een beetje van, want hij zegt: Ik heb zo’n goed jaar gedraaid. Hij heeft natuurlijk dat Zomergasten gedaan, hij had zijn show in de Harbour Club. Het ging als een trein en hij zegt: Dan wil je zo’n jaar natuurlijk ook succesvol afsluiten."

Het volledige fragment is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.