Terug

Volg Shownieuws

Herman van der Zandt emotioneel: 'Ga jullie missen'

Nieuws

13 okt 2023, 19:48

Herman van der Zandt heeft vrijdagavond afscheid genomen van het NOS Sportjournaal. Zijn afscheidswoord hield hij kort, maar hij zei wel zijn collega's "ongelooflijk" te gaan missen.

"Dank aan alle geweldige NOS-collega's van de sport met wie ik deze jaren mocht doorbrengen. En ik ga jullie ongelooflijk missen", zo besloot de toekomstig Slimste Mens-presentator (zie video) zijn journaal. Vlak daarvoor had hij laten weten dat Winfried Baijens de late uitzending alleen presenteert. "Want dit is mijn laatste en ik mag van de baas eerder naar huis."

Vlak voor het einde van het journaal werd een fragment getoond waarop Herman een wielrenner hielp die met zijn fiets in het water was gereden. "Ik zeg het waarschijnlijk ten overvloede: maar het is gewoon een hele aardige jongen", zei Dione de Graaff over het fragment. Een stralende Herman leek door de woorden even van zijn stuk gebracht. "Heel aardig, goed zo, tot zover", reageerde hij stamelend.

Herman werkte sinds 2001 bij de NOS. Begin volgend jaar gaat hij aan de slag bij de KRO-NCRV, waar hij vanaf 2025 onder meer De Slimste Mens gaat presenteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.